Jonas Kjeldgaard Sørensen
 
Vi deltager som et MRF hold samt folk med tilknytning til MRF til Mellem Kansler og Krone, både for at komme ud og spille noget rollespil, men også for at vise rollespilsverden at der er en forening på midt sjælland som også kan spille rollespil.

Scenariets beskrivelse:
Scenariet hedder Mellem Kansler og Krone og handler om et af de mest centrale temaer i fantasy: Landet har været uden konge i lang tid, men nu skal en værdig regent findes - og det bliver op til DIG og de andre spillere, at bestemme, hvem der er værdig! Du skal støtte din favoritkandidat, og gennem snilde, list, overtalelse, kamp, snigmord, eller hvad end, du nu er bedst til, sørge for, at din kandidat tager tronen!

Mellem Kansler og Krone er arrangeret af foreningen Tempus Vivo, og foregår i den velkendte, danske fantasy-verden Niraham. I Niraham ligger Lenerne - en samling af bystater, under én kongeslægt - Narabond. Narabondslægten er velsignet af skaberguden Nimar, men de sidste mange år er Lenerne blevet styret af en rigskansler. Hvorfor? Fordi Kong Valdemar Narabond er forsvundet - og formodes død - og hans søn Nikolai blev sindssyg og er nu ligeledes død. Rigskansleren formodes at stå bag begge mord, for at sikre sit eget jerngreb om tronen.

Men nu er det umulige sket. En anden arving til tronen - Nimarpræstinden Tirri Hayunen - er fundet! Tirri har nu gjort sit krav på tronen offentlig kendt, og pøblen jubler, men rigskansleren nægter at slippe sit tag i magten. Nu skal kampen om tronen afgøres - og det er DIG, som skal afgøre den! På den berygtede familie Aratholls jord, er alle parterne i konflikten blevet enige om at mødes og én gang for alle afgøre den vigtigste strid i Lenerne, måske nogensinde!

Dato
D. 27.-31. Juli
Der er opsætning d. 27. Juli og spil fra d. 28.-31.

Pris
Mellem Kansler og Krone er en af de billigste danske rollespilsoplevelser denne sommer. Prisen er: 500kr.
Denne pris dækker deltagelse i scenariet samt mad.
 

Opdatering

D. 13. maj blev der afholdt møde, hvor det blev besluttet at vi spiller adelsfamilien/ridderordnen. Med mødet fastsatte vi også holdets opbygning, som blev påbegyndt ved første møde. Hold opbygningen kan findes her.

Er man sikker på man vil deltage, så tilmeld dig inden på Mellem Kansler og Krones hjemmeside. Det giver et overblik for mig, men lige så meget for os som gruppe. I øjeblikket er der 9 fra gruppen som har tilmeldt sig.

Jonas Kjeldgaard Sørensen, mail: jona0361@yahoo.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net